Hogyan működik?

Katalógus

A Tallér Co Kft. HORECA katalógust azért hoztuk létre, hogy partnereink számára megkönnyítsük a választást termékeink között. Ennek érdekében katalógusunkat kategóriákra osztottuk, amely az oldalsó bontás szerint, illetve a színes fotókra kattintva érhető el. A keresést az oldalsó görgetősávok is segítik, ahol a cikkek kategória, gyártó, származási hely, anyag és terméktípus szerint szűrhetőek. A katalógus egyelőre HORECA cikkeinket tartalmazza, és folyamatosan bővül. A cikkek kiválasztása után a rendszer automatikusan e-mailt küld kollegáinknak, akik így aktuális ajánlatainkkal tudnak válaszolni.

Regisztráció menete

Cégünk nagykereskedés, viszonteladókat, kiskereskedőket, vendéglátóipari egységeket és szállodákat szolgál ki.

Az ajánlatkéréshez kérjük, regisztráljon a fenti linken. Minden adatot töltsön ki. Egy e-mail címhez egy partner regisztrálható. A regisztrációt e-mailben erősítjük meg. A regisztráció után Ön már bejelentkezve marad. Az oldal újbóli meglátogatásakor az ajánlatkéréshez be kell lépnie.

Figyelem!

Az internetes katalógusban történt regisztráció nem azonos a C+C Áruházban történt regisztrációval.

Mivel cégünk nagykereskedés, a vásárláshoz áruházi regisztráció szükséges.
A regisztrációhoz cégek esetében cégbírósági bejegyzés, aláírási címpéldány bemutatása vagy másolata, magánvállalkozók esetén vállalkozói engedély; illetve alapítványok, egyesületek, iskolák, önkormányzatok esetén: adószám igazolás, alapító okirat vagy cégbírósági bejegyzés másolat, aláírási címpéldány szükséges.

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni!

Ajánlatkérés

Regisztráció után Önnek semmi mást nem kell tennie, mint a katalógusban lapozgatva a kívánt cikk alatt az „Ajánlatkérés” gombra kattint. Ajánlatot lehet kérni egy termékre, illetve a teljes szériára is. Az ajánlatkérés után a cikkek az ajánlatkérő kosárba kerülnek. Az összeválogatott cikkek a bal oldalon található „Tovább az ajánlatkéréshez” menüpontban érhetőek el. Amennyiben a kiválasztott cikkek megfelelőek, kattintson az „Ajánlatkérés elküldése” menüpontra.

Az összeválogatott terméklista ezek után e-mailben kollégáinkhoz érkezik, akik a beérkezés sorrendjében, munkanapokon fél kilenctől fél ötig e-mailben válaszolnak a termék aktuális elérhetőségével és árával kapcsolatban. Így Ön a kért cikkre a legkedvezőbb, aktuális ajánlatunkat kapja.

Megrendelés és kiszállítás menete

A megrendelés írásban történik. A cikkek többsége raktáráruházunkban elérhető. Amennyiben a cikk a raktárban nem elérhető, a gyártói megrendeléshez 50% előleget kérünk. A szállítás határideje gyártótól függően átlagosan 3-4 hét.

Felhívjuk figyelmüket, hogy cégünk nagykereskedés, kiszállítást külön megegyezés alapján tudunk teljesíteni, a termékek postai úton való kiküldését nem áll módunkban vállalni.

Fizetés menete:

A fizetés a C+C Áruházban kizárólag készpénzben vagy előreutalással lehetséges.
Bankkártyás fizetés nem lehetséges.
A C+C Áruház minimum vásárlási értéke 20.000,- Ft + ÁFA.

Amennyiben bármilyen további kérdése merülne fel, forduljon bizalommal kollégáinkhoz az info@taller-cokft.hu e-mail címen, vagy a 06 1 388 02 44-es telefonszámon.

Segítségre van szüksége? Küldjön e-mailt erre a címre: info@taller-cokft.hu

Tallér Co Kft.