Minden igényt kielégítő porcelánok

Legyen bármilyen kitűnő is a szakács akár otthonunkban, akár kedvenc éttermünkben, a fenséges ételkompozíciók mit sem érnek a tökéletes, minden igényt kielégítő csodálatos étkészletek nélkül. Talán nem is sejtjük, hogy mennyi pluszt ad egy-egy pompás, szemet gyönyörködtető tányér a belőle elfogyasztott, nagy műgonddal elkészített ételek ízeihez.

 

Érdemes figyelmet szentelni tehát annak is, hogy miből eszünk-iszunk, és megtalálni az ideális társat a gasztronómiai élményeink mellé is. Szerezzünk be pár elbűvölő csészét és helyezzük új magaslatokra az eddigi szimpla, hétköznapi ötórai teánkat vagy kedvenc kávénkat!

 

Funkció, dizájn, egyediség

Ebben siet segítségunkre a RAK Porcelain. A közel másfél évtizedes tapasztalattal rendelkező cég mára a világ egyik legnagyobb porcelángyártójává vált. A széles szortimentjükben megtalálható minden egyes porcelán megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak. A gyár maga az Egyesült Arab Emirátusokban található, a gyors európai kiszállításról pedig a luxemburgi raktár gondoskodik. A porcelángyár termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Tallér&Co.

A RAK Porcelain világra szóló sikerének legfontosabb alappillére az innováció. Széles termékpalettája a funkcionalitást szem előtt tartó, megnyerő dizájnjával kitűnő választást nyújthat a fine dining éttermek nagy műgonddal megkomponált ételeihez ugyanúgy, mint a minőségi otthoni étkezés kísérőjeként. A gazdag és sokszínű választék egyszerre elégíti ki a hagyományos és a modern vonalak kedvelőinek igényeit. Akik pedig még egyedibbé és személyre szabottabbá tennék étkészletüket, a RAK-nál erre is megoldást találnak. Mindezen felül az utóbbi idők trendjének  megfelelően a különböző színvilágú és hangulatú porcelánok akár tetszés szerint is variálhatóak egymással.

 

 

A teázás és a kávézás ünnepe

A RAK Swirl családjába tartozó csészék elegánsak, kifinomultak, így igazán ünnepi hangulatot teremtenek minden egyes kávézáshoz vagy teázáshoz. Egy-egy ilyen csésze azonban nemcsak szemet gyönyörködtető lehet, ennél sokkal több csodát is magában rejt! Bár kevésbé köztudomású, de hasonlóképpen a borhoz, a kávé vagy a tea zamata is másképpen köszön vissza a különböző gyártók  palettájához tartozó csészékből, így érdemes a forró italok mellé is megtalálni az ízlésünkhöz leginkább megfelelő dizájnt. A RAK Swirl csészéiben az ergonomikus formának köszönhetően kedvenc kávénkat most még aromadúsabbnak érezhetjük, mint valaha! Ékesítse porcelánunk akár az asztalt, akár az üveges vitrinünket, a csodálatos egyedi formán szívesen pihentetjük tekintetünket és mindemellett az sem elhanyagolható szempont, hogy a tervezők külön figyelmet szenteltek a kényelmes használatot megkönnyítendő kialakításnak is. A hétkönapokat is bearanyozó kávézás vagy teázás élménye akkor lesz igazán teljes, ha megoszthatjuk! Könnyen elképzelhető, hogy míg mi feketén és cukor nélkül isszuk kedvenc eszpresszónkat, addig partnerünk tejjel és édesítővel kéri a napindító forró kortyokat. A dizájnerek természetesen erre az eshetőségre is felkészültek, és a Swirl kollekcióban olyan kiegészítőkkel, mint cukortartó, tejkiöntő vagy teáscsésze varázsolhatjuk egészen újjá ezt az eddig egyszerű, hétköznapinak hitt szokásunkat. Egy szép porcelánkészlet egy üzleti jellegű összejövetelt ugyanúgy magasabb szintre emelhet, mint meghitt baráti találkozóinkat.

Forrás VinCE Magazin

Minden igényt kielégítő porcelánok

 

Tallér Co Kft.