A DE SILVA cég 1973-ban kezdte meg tevékenységét. Az autentikus és természetes sütés-főzés ezen kivételes konyhai eszközei kiemelik az étel ízét akár sütőben, akár tűzhelyen készül. A terrakotta már évszázadok óta igen nagyra becsült anyag a főzőedények előállításához, hiszen a hő egyenlő módon oszlik el az edény aljától a falakon át, ily módon az étel fokozatosan és természetesebb módon készül el, mint más anyagok esetén.
Ennek a főzésnek egy másik fontos jellemzője, hogy a hőt hosszabban megtartja az edény, és így az étel nem hűl ki túl gyorsan. A terrakotta emellett segít megtartani az ételek teljes ízvilágát, és kifejezetten ajánlott lassú, hosszú, egységes főzés esetén.
Legnépszerűbb termékeink
ISMERJE MEG KÍNÁLATUNK LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEIT
Katalógusaink
TÖLTSE LE, NÉZZE MEG KATALÓGUSAINK