A DE SILVA cég 1973-ban kezdte meg tevékenységét. Az autentikus és természetes sütés-főzés ezen kivételes konyhai eszközei kiemelik az étel ízét akár sütőben, akár tűzhelyen készül. A terrakotta már évszázadok óta igen nagyra becsült anyag a főzőedények előállításához, hiszen a hő egyenlő módon oszlik el az edény aljától a falakon át, ily módon az étel fokozatosan és természetesebb módon készül el, mint más anyagok esetén.
Ennek a főzésnek egy másik fontos jellemzője, hogy a hőt hosszabban megtartja az edény, és így az étel nem hűl ki túl gyorsan. A terrakotta emellett segít megtartani az ételek teljes ízvilágát, és kifejezetten ajánlott lassú, hosszú, egységes főzés esetén.

Legnépszerűbb termékeink

ISMERJE MEG KÍNÁLATUNK LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEIT

Katalógusaink

TÖLTSE LE, NÉZZE MEG KATALÓGUSAINK

Tallér Co Kft.